Onze medewerkers

UZA opnieuw Top Employer

Voor het 17e jaar op rij mogen we ons een ‘Top Employer’ noemen. Als UZA bieden we uitstekende arbeidsomstandigheden, geloven we in ieders talenten en zorgen we ervoor dat medewerkers zich blijvend kunnen ontwikkelen. Daarnaast zetten we sterk in op welzijn. Meer dan ooit tevoren hebben collega's elkaar gedragen. De collegialiteit en flexibiliteit over alle diensten heen, is een ware inspiratiebron en daar mogen we trots op zijn.

TOP EMPLOYER

Het jaarlijkse internationale onderzoek door het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd. In een audit licht een onafhankelijke partij de arbeidsvoorwaarden door en gaat ze na hoe ontwikkeling van talent wordt ondersteund, op alle niveaus binnen het bedrijf.

In 2023 opnieuw Top Employer

Ook in 2023 behaalden we het label Top Employer, voor de 18e keer op rij! “Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op. We scoren het best op onder meer welzijn en sterk leiderschap. We werken daar hard aan want we beseffen dat werken in de zorgsector niet altijd gemakkelijk is. Zowel naar onze huidige medewerkers als naar nieuw talent toe, willen we hier echt ons best voor blijven doen”, vertelt Kathleen Dekeirel, talentcoördinator in het UZA. “Het blijft uitermate belangrijk om er te zijn voor de medewerkers, om te luisteren naar hun noden, om creatief en innovatief te zijn, om ons zo te kunnen onderscheiden in een erg krappe arbeidsmarkt.”